Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Waardig ouder worden

HOE WIL JE LEEFTIJD, MET WAARDIGHEID OF MET ONTLEDING?

Wat u wilt weerspiegelen, hangt niet af van het feit of u een man of een vrouw bent, het is alleen voor degenen die er beter uit willen zien en er beter uit willen zien.

Een van de grootste angsten die veel mensen met veroudering hebben, is het verlies van de stevigheid van het gezicht en vooral van de gehate uitdrukkingslijnen die op jonge leeftijd in bepaalde gebieden voorkomen, zoals de ogen, het voorhoofd, aan beide kanten van de neus en rond de mond. Deze lijnen worden gevormd door gebaren, lachen, roken, enz., En wanneer we slapen, kunnen onze gezichten zich in posities bevinden die de lijnen verder afbakenen. Dit wordt nacht na nacht herhaald.

In het begin zijn de kleine rimpels niet waarneembaar, maar naarmate de tijd verstrijkt, worden ze dieper.

Stress, slechte voeding, uitdroging van de opperhuid en gebrek aan reinheid versterken het probleem enorm, evenals het willekeurige gebruik van de zon, de belangrijkste vijand van de huid, waardoor het er stijf uitziet. , bevlekt en ongezond.

Dus het idee is om alle externe factoren die de gezonde toestand van je lichaam en huid verslechteren te vermijden, dagelijks voor jezelf te zorgen met een basisroutine: schoonmaken, natuurlijke zuren, hydratatie en zonnebrandcrème, en aan te vullen met medische behandelingen waardoor je er fris uitziet. en stralend, met een gezonde en natuurlijke huid … Neem niet zelf ontslag, je kunt er beter uitzien, er zijn talloze, gezonde en verantwoorde alternatieven waardoor je er stralend uitziet.

Categories
Beauty

Beauty Edition: klaar voor de zomer

De zonnige dagen kwamen en we wilden er het beste van maken. We hadden drie verschillende bestemmingen tussen de twee: Cartagena, Isla Fuerte en El Suroeste, aan de rand van Medellín; waar we op elk van deze plaatsen de verbinding konden verbreken en 100% van het gezin, liefde en rust konden genieten.

Tussen het plan van Cartagena, waar het nog geen tijd was om de droger en het strijkijzer opzij te zetten, droegen de hitte en vochtigheid, de intense zon, het zwembad en de zee, waaraan we gedurende de Heilige Week werden blootgesteld, bij Het was ons duidelijk dat, afgezien van de bronzer, de haarproducten net zo belangrijk waren in onze bagage. De PANTENE 3 Minute Miracle, de conditioner die we elke dag gebruiken zonder ons haar te beschadigen, samen met de speciale Shampoo voor dit seizoen en aan het einde van de vakantie zijn de reparatieset, allemaal uit de #SummerEdition-lijn, onze bondgenoten over dit onderwerp.

Onder de meest extreme omstandigheden testen we ons haar en onze gezondheid met de speciale lijn voor deze dagen: strand, zwembad en veel zon, met de #SummerEdition van PANTENE.

Dankzij de formule met pro-vitamines, die werken waar het haar het het hardst nodig heeft, kunnen we langer licht en gezond haar hebben zonder bang te hoeven zijn voor mishandeling. Durf jij ook te genieten van de zon terwijl je je haar verzorgt?

Categories
Beauty

Beauty Edition: elke dag veelzijdig

Zoals we je in andere berichten hebben verteld, houden we van haar en we willen het op de best mogelijke manier verzorgen, waardoor het sterker en gezonder wordt, ondanks de schade waaraan we het elke dag blootstellen. Bovendien is er niets rijker dan in staat zijn om je kapsel te veranderen wanneer je maar wilt, terwijl je de stijl kiest die je het leukst vindt, gezien wat je gaat dragen.

De ene dag zwaait hij, de andere een hoog getextureerde staart, dan een knot of vlecht met grote oorbellen of een opvallende hals en dan een slanke, verfijnde punt. Haar is een van de beeldhulpmiddelen die het totale uiterlijk van een persoon meer veelzijdigheid geeft; daarom is het erg belangrijk om gezond haar te hebben waarmee we naar eigen inzicht kunnen experimenteren en het kapsel te kiezen dat we het leukst vinden en we zijn altijd op zoek naar de producten waarmee we het kunnen bereiken.

Het ideale duo voor ons is de 3 Minute Miracle Shampoo + Conditioner, met de nieuwe pro-vitamineformule van PANTENE. Ze zijn het ideale stel dat ons helpt om bij elke wasbeurt sterker en glanzend haar te krijgen. Deze nieuwe formule laat het haar langer licht, dankzij de pro-vitamines die werken waar we het het meest nodig hebben, het haar bereiken dat gezond aanvoelt en er gezond uitziet van wortel tot punt en het beste van alles, wat ons in staat stelt om te bereiken het kapsel dat we elke dag willen en veranderen zonder elke dag bij dezelfde stijl te hoeven blijven. Durf jij elke dag te veranderen terwijl je voor je haar zorgt? We hopen dat je het leuk vindt!

Categories
Beauty

Beauty Edition: Perfect Waves

De waarheid is dat er geen geheim is en dat het gemakkelijker en sneller is dan je denkt. Voor ons is de sleutel om voor het haar te zorgen, het te beschermen tegen de hitte van de clip, een goede herstellende shampoo aan te brengen, een herstellende conditioner voor mogelijke schade veroorzaakt door factoren zoals de zon, kleurstoffen, strijkijzers of drogers … een thermobeschermer voordat … en dan later hoe je golven maakt met elk deel van het haar.

Daarom delen we vandaag met u ons geheim om LOSSE EN HELDERE GOLVEN te bereiken, en dat, als uw haar goed wordt gevoed en beschermd, het er glanzend, zacht en gezond uitziet, uw golven langer meegaan en u zich spectaculair voelt!

Vanaf hier kunnen we niet missen:

Restauratieshampoo

3 Minute Miracle Conditioner die je haar herstelt vanaf de eerste wasbeurt

Ampullenkit. We gebruiken er een per week, ze zijn onze favorieten.

Micro-afscherming om ons haar te beschermen tegen de hoge temperaturen van de clip.

Daarnaast gebruiken we:

Droger om ons haar af te dichten of te ventileren als het nat is en we moeten uitgaan.

2-inch golfclip (we geven de voorkeur aan degenen zonder clip, zodat deze het haar niet snijdt of markeert)

Ronde borstel

Styling kam

Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Tips voor het zonnen

HOE MAAK JE JE TAN LANGER DUUR?

Al raad ik bruinen niet aan vanwege de door de zon veroorzaakte schade aan onze huid, zoals puistjes, veroudering en kanker. Ik kan als arts niet negeren dat we soms worden blootgesteld aan de zon, vooral tijdens de vakantie.

Hier zijn enkele tips om voor je huid te zorgen terwijl je bruin wordt:

Zonnebrandcrème

De eerste stap naar langdurig bruinen is zonnebaden met zonnebrandcrème

zonne-energie, met een SFP 30 of hoger, idealiter SFP + 50. Vermijd onbeschermde oliën, het zal vroegtijdige veroudering alleen maar versnellen en tot zonnebrand leiden. Houd er rekening mee dat de eerste doses zon progressief moeten zijn, met tussenpozen van 10,15 en 20 minuten, aangezien de beste tijden de eerste uren van de ochtend voor 10.00 uur of ‘s middags, na 16.00 uur zijn. Anders lukt het je alleen om je huid pijn te doen, dan zal het loslaten en krijg je nooit een goede kleur.

Het is altijd handig om zonnebrandcrème aan te brengen, want naast het beschermen van onze huidlaag tegen schade door ultraviolette stralen, kunt u op een veel veiligere manier een gelijkmatige, langdurige en uniforme kleur krijgen zonder uzelf bloot te stellen aan gevaren zoals brandwonden en zelfs kanker van huid.

Afschilfering

Het is erg belangrijk om de huid te scrubben om dode cellen te verwijderen en een gelijkmatigere kleur te krijgen. Je kunt een scrubcrème of een luffa gebruiken.

Hydratatie

Hydratatie is de sleutel om peeling van de huid te voorkomen. Daarom raad ik aan om vochtinbrengende crèmes en lotions te gebruiken die de elasticiteit van de huid verbeteren. Het ideaal hiervoor is om minstens twee keer per dag crèmes aan te brengen, vooral na blootstelling aan de zon. Door veel water te drinken voorkom je dat je huid gaat pellen of er droog uitziet, op deze manier krijg je een betere bruine kleur.

Voeding

Wortel is een natuurlijke bron van bètacaroteen, een plantenpigment dat ons helpt bruinen en het langer houdt. U kunt dit voedsel weken voor uw reis in uw voeding opnemen, evenals tomaat, broccoli, meloen, sapodilla en kiwi.

Zelfbruiner

Op dagen dat je niet aan de zon wordt blootgesteld, raden we aan om een ​​zelfbruiner toe te passen. Het accentueert niet alleen je kleur, maar geeft het ook een natuurlijke glans waardoor je er beter uitziet. Vergeet niet om het gelijkmatig over je hele lichaam aan te brengen en was je handen heel goed na het aanbrengen.

Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Verzorg uw huid volgens uw leeftijd

HUIDVERZORGING VOLGENS JE LEEFTIJD

Adolescentie

Gedurende deze tijd ervaart ons lichaam grote hormonale veranderingen. Onze huid heeft de natuurlijke glans van een gezonde en jonge huid. Het is in deze periode dat acne het vaakst voorkomt.

De schoonheidsroutine is eenvoudig, waarbij schoonmaken het belangrijkste is, elke dag twee keer per dag, ‘s ochtends en’ s avonds, hangt het type reiniger af van uw huidtype. Gebruik geen reinigingsmiddelen en tonica met alcohol die de huid uitdrogen zonder enig ander voordeel te geven. Gebruik een of twee keer per week een scrub. Zoek naar een niet-comedogene zonnebrandcrème om puistjes te voorkomen.

De jaren 20

De huid bevindt zich op een van de beste momenten, de acne verdwijnt normaal gesproken en de huid is glad en stralend. Twintig zijn de beste jaren om gezonde schoonheidsgewoonten te ontwikkelen die de jeugd van de huid verlengen. Reinig je gezicht, slaap nooit met make-up, bescherm jezelf tegen de zon, gebruik serums om je huid te hydrateren en gebruik ze als een oogcontour.

Min of meer vanaf 25 beginnen we te zien hoe ons metabolisme vertraagt ​​en we gemakkelijker aankomen. Op dit moment moeten we beginnen met een routine van eenvoudige maar constante schoonheid: één keer per maand schoonmaken, zonnebrandcrème, speciale behandelingen en gezonde eetgewoonten ontwikkelen.

De jaren 30

In de jaren dertig begint de huid te veranderen en heeft meer verzorging nodig. Op deze leeftijd worden producten met actieve ingrediënten gebruikt om expressielijnen te behandelen, de vlekken die beginnen te verschijnen en de frisheid van de huid begint te verliezen. Gezichtsreiniging en exfoliatie met natuurlijke zuren worden steeds belangrijker en fundamenteler voor celvernieuwing. Zonnebrandcrème is van vitaal belang om het verschijnen van meer vlekken en voortijdige rimpels te voorkomen.

Meer speciale behandelingen worden gebruikt om specifieke problemen te bestrijden, of het nu gaat om slapheid, expressielijnen, uitdroging, enz. Het is raadzaam om vooraf te raadplegen hoe u op de meest geschikte manier voor uw huid kunt zorgen. Vergeet niet om voldoende water te drinken en gezond te eten.

De jaren 40

Op deze leeftijd beginnen de tekenen van veroudering zichtbaar te worden: slappe huid, uitgesproken expressielijnen en rimpels, vooral als de huid niet op jonge leeftijd is verzorgd. Uitdroging en verlies van versheid zijn duidelijker. De basisroutine is erg belangrijk, vergezeld van gespecialiseerde behandelingen om de tekenen van veroudering te bestrijden.

vanaf de jaren 50

De huid verliest haar elasticiteit en de jaren van verwaarlozing, zonnebaden worden meer zichtbaar in de vorm van vlekken, sproeten en doffe huid. Het is noodzakelijk om gezond te eten en ervoor te zorgen dat we de benodigde hoeveelheden calcium binnenkrijgen om de hoogte en dichtheid van onze botten niet te verliezen. Dit is een tijd waarin we moeten oefenen om flexibel te blijven en energie te hebben, hetzelfde geldt voor de geest, hoe meer we hem gebruiken, hoe beter hij zal blijven.

Categories
Beauty

Beauty Edition: You Hair, Your Way

In de post van vandaag zullen we het hebben over haar.

De vraag is niet of we het glad of golvend, lang of kort dragen, maar wat belangrijk is, is dat het vervreemd is van wie we zijn, onze levensstijl en het beeld dat we van onszelf projecteren. Als we er goed uitzien, voelen we ons goed en weerspiegelen we het aan anderen, wat ons vertrouwen geeft en ons zelfrespect vergroot, omdat kracht en veiligheid voor ons synoniem is met schoonheid.

Een van de dingen die we het meest aanbevelen tijdens onze beeldconsultatiesessies, is dat voor ons het meest interessante aan haar en het advies dat we geven aan degenen die ons vragen, is dat we de natuurlijke val benadrukken, we halen er het maximale uit. . Hoe? Zoeken en kiezen van de productlijn aangegeven voor elk type en daarmee het gewenste resultaat behalen. PANTENE heeft talloze lijnen voor alle stijlen: glad, krullen, hydratatie, herstel, glans, klassieke verzorging, en vele andere dan met zijn nieuwe formule met pro-vitamines, die werkt waar het haar het het meest nodig heeft, helpt ons om heb altijd mooi en gezond haar.

In ons geval gebruiken we de rechte haarlijn en er zijn momenten waarop we willen veranderen en we houden van de groene reparatielijn die ons haar van binnenuit hydrateert en ons in staat stelt te spelen met de droger, het strijkijzer en de kleurstoffen zonder die van ons wordt teveel mishandeld. In deze dagen van zomer en intense zon weten we dat we volop kunnen genieten van lange dagen strand en zwembad zonder ons zorgen te hoeven maken over de gezondheid van ons haar, want met de nieuwe formule zijn we kalm omdat het haar van binnenuit kracht geeft en het achterlaat de hoofdrolspeler zijn in al onze looks en een gezonde bondgenoot van ons imago.

Ontdek je lijn en geef je haar de kans om van wortel tot punt te stralen. We hopen dat je het leuk vindt!

Categories
Beauty

Beauty Edition: FORCE is Beauty

Schoonheid is niet alleen extern.

Voor ons is het een formule of een recept waarbij er twee hoofdelementen of ingrediënten zijn: de buitenkant + de binnenkant. Zowel even belangrijk als doorslaggevend. Als we naar onszelf in de spiegel kijken en we houden van wat we zien, zijn we meer dan klaar om de straat op te gaan om de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd te overwinnen, ongeacht de omstandigheden. We voelen ons comfortabel in onze eigen huid, we voelen ons veilig, we voelen ons bekwaam met de nodige kracht om te bereiken wat we willen, omdat ons veilig voelen en ons goed voelen over onszelf ons laat zien dat STERKTE SCHOONHEID is.

Een gezond, glanzend, sterk en mooi haar stelt ons in staat om veelzijdig te zijn, van de ene dag op de andere te veranderen zonder dat het iets heel drastisch is, plezier te hebben, dezelfde look te gebruiken maar er anders uit te zien, het is de perfecte aanvulling op een goede outfit.