Belangrijkste decoratielessen, volgens interieurontwerpers

Enkele van de beste lessen in het leven worden op de harde manier geleerd – en dat omvat ook uw interieurkeuzes. We vroegen enkele van onze favoriete interieurontwerpers welke geweldige lessen ze in de loop der jaren hebben geleerd, en dit is wat ze te zeggen hadden.

1. Sla de perfecte match

2. Creëer contrast

3. Houd het simpel

4. Omarm de ingebouwde

5. Spiegel, spiegel

Manieren om uw woonkamer te redden als uw meubels niet samengaan

Het overkomt de beste van ons: je hebt een salontafel online gekocht, alleen om te ontdekken dat het niet helemaal werkt met de woonkamer zoals je je had voorgesteld. Of misschien heb je die oude bank van je tante uit haar kelder gehaald en beloofde je jezelf dat je hem zou vervangen zodra het budget het toelaat. Vijf jaar later? Er is niets veranderd.

Iedereen zou willen dat ze een tijdschriftwaardig huis hadden, maar de realiteit is ingewikkelder. Maar alleen omdat je meubels niet passen, wil dat nog niet zeggen dat de kamer niet kan worden geborgen. Dit is wat u moet doen als uw meubels niet samengaan, volgens experts.

Vind een gemeenschappelijke basis

Hoewel je kamer er misschien uitziet als een mengelmoes, hebben alle items iets gemeen. Je hebt deze stukken immers om de een of andere reden gekozen!

Creëer wat cohesie

Om meerdere stukken die anders zijn te bagatelliseren, heb je iets nodig dat de willekeur met elkaar verbindt.

Verzacht uw omgeving

Werken met een eclectische reeks hand-me-downs, vintage vondsten en nieuwe aankopen? Forceer witte ruimte in de kamer.

Three’s a Party

Als iets niet bij je kamer past, maar je er echt van houdt, is een manier om het passend te maken de ‘Three Trick Rule’.

Groepeer kleuren in drie items.

Stel dat u bijvoorbeeld een helder nachtkastje van koraal krijgt en dat het nergens in de kamer bij past. Omarm het koraal door het te combineren met een kleine foto boven het nachtkastje en een decoratief kussen met hints van koraal.

Decorartikelen waarvoor u teveel betaalt – en waarvoor u meer zou moeten betalen

Als je op zoek bent naar woonaccessoires, kan het een beetje verleidelijk zijn om helemaal los te gaan en van alles te storen – die prachtige opbergmand, een heerlijk geurende kaars en misschien een aantal stijlvolle salontafelboeken om je woonkamer af te maken. Maar er zijn eigenlijk een paar items voor huisdecoratie die u mogelijk meer kosten dan zou moeten.

Begrijp ons niet verkeerd, we geloven heilig in het kopen van producten waar u van houdt – en we zijn ook niet de budgetpolitie. Als je echter wat munten wilt besparen, delen we vier slimme manieren om te besparen op je interieur. Heb je nog meer geld te besteden? We delen ook het enige item waarvan we denken dat het de uitgave zeker waard is.

Spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de muur, veel is het mooiste van allemaal.

Lampen

We hebben het eerder gezegd en ik zeg het nog een keer: je kunt geweldige lampen vinden tijdens het shoppen. Dus waarom zou u de winkelprijs betalen?

Dienbladen

Wie houdt er niet van om hun salontafel te versieren met een prachtig dienblad? Het goede nieuws is dat er genoeg betaalbare opties zijn om uit te kiezen.

Kussenslopen

We vertellen je een klein geheimpje: winkels als Amazon, H&M Home en Etsy zitten boordevol prachtige kussenslopen tegen uitstekende prijzen.

Een item dat de uitgave waard is …

Als je het kunt zwaaien, is een goede fotolijst de uitgave waard.

Of je nu kleinere foto’s of een speciaal kunstwerk inlijst, kijk rond en investeer in een kwaliteitsstuk. Professionele inlijstdiensten staan ​​bekend als prijzig.

5 manieren om een badkamer op te fleuren zonder ramen

Ze zeggen dat natuurlijk licht de kracht heeft om een ​​kamer te maken of te breken, maar wat doe je als je geen ramen hebt om over te praten?

Ik heb een badkamer zonder ramen in mijn nieuwe appartement en ik heb onlangs gemerkt dat niemand deze ooit gebruikt. We omzeilen allemaal het eenzame kamertje in de gang ten gunste van het zonnige hoofdbad in de slaapkamer. En het is geen wonder waarom. Badkamers zonder ramen hebben de neiging om ons het gevoel te geven dat we in een box zitten. Het is alsof we onbewust vast komen te zitten in een schoenendoos, maar we kunnen net zo goed onze handen wassen terwijl we daar zijn.

Hoewel het natuurlijke zonlicht dat in de kleine ruimte stroomt niet te verslaan is, zijn er manieren om het halfbad of de damestoilet iets minder somber en claustrofobisch te laten aanvoelen. Om het probleem te hacken, wendden we ons tot professionele ontwerpers om te zien wat hun strategieën waren bij het omgaan met de besloten ruimte.

Leun in de donkere kant

Het voelt misschien contra-intuïtief om een ​​donkere ruimte nog donkerder te maken, maar donker is niet per se somber. Caitlin Murray, de oprichter en ontwerper van Black Lacquer Design, heeft vorig jaar een kleine badkamer zonder ramen verbouwd en er een humeurig, donker en sexy toevluchtsoord van gemaakt. Hierdoor voelde het ontbreken van ramen bijna opzettelijk aan.

Wauw met wit

Voor degenen die niet donker en zwoel willen worden, is een andere optie om de ruimte te verleiden om zich luchtig te voelen met veel wit.

Focus op uw verlichtingsarmaturen

Aangezien u geen raam heeft, zal het kiezen of breken van de juiste verlichtingsarmaturen uw ruimte maken of breken.

Double Down op Wall Decor

Het zorgvuldig uitkiezen van uw wanddecoratie kan uw badkamer direct opfleuren – geen ramen nodig.

Verander je douche

Huiseigenaren, je wilt aantekeningen maken.

Als je last hebt van kramp in je raamloze badkamer, overweeg dan om je douchedeuren te veranderen.

De 3 woonkamertrends die langzaam uit ons huis verdwijnen

Zorgvuldig vormgegeven boekenkasten

Een glanzend salontafelboek hier, een onverlichte kaars daar, overal geodes coördinerend – niet meer.

Het creëren van een gelaagde look kost tijd en het gaat niet alleen om het kopen van stukken die visueel aantrekkelijk zijn. Stijl boekenplanken om mee te evolueren met uw huidige bezigheden en passies.

De bijpassende meubelset

De sleutel tot het creëren van een gelaagde look is om twee verschillende sculpturale stoelen toe te voegen om interesse en verfijning toe te voegen, in tegenstelling tot een bijpassende set.

In plaats van formele diners rond de grote eettafel, geven gastheren de voorkeur aan een flexibele sfeer voor cocktails en gesprekken.

Millennial Pink

De favoriete roze tint van iedereen gaat niet voorgoed weg, maar evolueert. We zien het gewoon overgaan in een warmere versie, geïnspireerd op de perzikkleurige ondertoon, getrokken uit organisch ongebruind leer dat een grote opkomende trend is.

Hoe u uw huurmuren kunt decoreren zonder dat uw verhuurder er ooit achter komt

Een van mijn favoriete activiteiten is het kijken naar herhalingen van “Fixer Upper”. Ik kan alleen maar hopen dat ik op een dag het budget en de tijd zal hebben om een ​​huis te kopen en alle muren eruit te slaan, zodat ik de voordeur een paar centimeter kan verplaatsen of de keuken naar de woonkamer kan openen … het is de droom! Tot die tijd zal ik hier in Brooklyn een kleine (maar unieke!) Ruimte huren en proberen er het beste van te maken zonder enige vorm van renovatie.

Maar alleen omdat u huurt, betekent nog niet dat u al uw ontwerpdromen uit het raam moet gooien – zelfs als u hoopt uw ​​borg terug te krijgen. Er zijn tal van manieren om uw ruimte op te fleuren zonder zelfs gaten in de muur te boren. “Tijdelijke wanddecoratie heeft een lange weg afgelegd”, zegt Neelam Gurm van Neelam Interiors. “Omdat veel mensen ervoor kiezen om te huren in plaats van een huis te kopen, is het iets waarvan we denken dat we zullen blijven zien groeien en innoveren.”

Susan Currie van Susan Currie Design is het ermee eens: “Door te spelen met de verlichting, kleuren, texturen en vormen die de kamer vullen, kun je de sfeer van je ruimte drastisch veranderen”, zegt ze. Hier zes ideeën om de muren van uw woonkamer (of slaapkamer, of keuken of badkamer) op te fleuren – allemaal huurvriendelijk.

Hang een fantastische tijdelijke achtergrond op

Rol een paar volwassen muurstickers uit

Hang grillige papieren fans

Steek wat manden op

Voeg Plant Life toe

Tips die helpen bij het oplossen van een kamer waar niets bij elkaar past

Een kamer matchen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Als je door Instagram scrolt en perfect geordende woonkamers en slaapkamers ziet, lijkt het alsof je de juiste meubels en tchotchkes koopt. Maar toen ik mijn eerste appartement voor volwassenen begon te versieren met niet-hand-naar-beneden-items, besefte ik dat het een onmogelijk schaakspel was.

De bank leek geweldig in de berging, maar botste volledig met het kookeiland. Het bureau uit het midden van de eeuw was prachtig, maar het leek niet te passen bij mijn ouderwetse eettafel. Telkens als ik iets kocht om de grilligheid van de kamer te compenseren, kantelde ik de weegschaal in een andere richting en moest een andere hoek worden gerepareerd. Het was een giftige cyclus.

Maak een samenhangend kleurverhaal

Je kunt een mengelmoeskamer aan elkaar binden door terugkerende kleuren in de ruimte te trekken.

“De beste truc om een ​​kamer te repareren die niet overeenkomt, is om achterwaarts te werken en uit te zoeken welke kleuren je het meest hebt, en dan een groot kunstwerk te vinden waarin deze kleuren zijn verwerkt, of een tapijt met de meeste kleuren erin het ontwerp ”, zegt Monika Ross, oprichtster van Monika Ross Design LLC. “Hierdoor zal de ruimte samenhangend aanvoelen, en het hebben van een breed scala aan items waar je van houdt in een kamer voegt zoveel persoonlijkheid toe en creëert een eclectische gelaagde look”

Sara Bengur van Sara Bengur Interiors is het met dit punt eens en zegt dat het corrigeren van een niet-passende kamer gelaagdheid en bewerking vergt.

Kies je kussens

Heb je ooit het gevoel gehad dat een kamer leeg aanvoelde zonder dat een paar kussens de ruimte opfleuren? Dat komt omdat die decoratieve accenten helpen om een ​​kamer te verankeren. Dus als uw ruimte uit balans is, investeer dan in een paar kussens die kunnen helpen om hem weer op een vlakke ondergrond te trekken.

‘Overweeg een ‘wow’ stof te vinden met alle kleuren van de kamer als uitgangspunt. Voeg vervolgens een paar dierenprints toe als accent, ook in combinatie met een paar stevige. Ik vind dat kussens, spreien en statement-kunst de kamer altijd mooier maken, ”zegt Maggie Griffin, oprichter en hoofdontwerper bij Maggie Griffin Design, zegt.

Vertrouw op uw tapijt

Als je niet denkt dat investeren in een vloerkleed met kleur iets voor jou is, is een andere optie om een ​​aards vloerkleed te kopen.

‘Overweeg een groot tapijt van natuurlijke vezels om de kamer te aarden. En je kunt nog een stap verder gaan door een andere bovenop te leggen! ” Griffin zegt. “Mijn favorieten zijn vintage Dhurrie, dierenhuid of antieke Oushank.”

Veel plezier met hardware

Als een meubelstuk de ruimte afstoot, probeer dan de hardware uit te wisselen.

“Verander uw deurknoppen en kastbeslag om uw designesthetiek met elkaar te verbinden. Deze kleine verandering kan een enorm verschil maken voor een algehele look ”, zegt Jolene Embree, NCIDQ, LEED Green Associate.

Neem uw boekenplank boven en buiten

Als je een fan bent van willekeurige kansen en doelen en een eclectische stijl hebt, kan een boekenkast je niet-overeenkomende thema helpen aarden.

“Veranker de kamer met een stellingkast en versier deze met alle kleine dingen en accessoires die je hebt verzameld. Schik de display met boeken ‘, legt Ross uit.

Hier is waarom het voor een plank plaatsen van meubels eigenlijk een geweldig idee is

Hoewel planken veel decoratieve problemen oplossen, creëren ze er ook een paar – inclusief het ingewikkelde meubelarrangement. Vloer-tot-plafondplanken elimineren bijvoorbeeld in wezen een hele muur om uw meubels op te plaatsen, wat vooral problematisch kan zijn in een kleine ruimte of appartement.

Als u voor uw plaats de combinatie van planken en meubels nodig heeft, kijk dan naar de onderstaande zeven huizen voor inspiratie. Deze voorbeelden werken om een ​​paar redenen. Ten eerste laat elk van de huiseigenaren een kleine hoeveelheid ruimte tussen de plank en het meubel. Ten tweede plaatsen ze zelden gebruikte items onder aan de plank, waardoor de toegang minder een probleem is. En tot slot hebben ze hun ruimte vakkundig ontworpen rond de drukke rekkensituatie, die een natuurlijk brandpunt wordt, in plaats van te proberen het opzij te zetten.

Maak een samenhangend kleurverhaal

Bewaar zelden gebruikte objecten op de plank

Stoelen zijn beter dan banken

Ga neutraal

Houd het symmetrisch

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Waardig ouder worden

HOE WIL JE LEEFTIJD, MET WAARDIGHEID OF MET ONTLEDING?

Wat u wilt weerspiegelen, hangt niet af van het feit of u een man of een vrouw bent, het is alleen voor degenen die er beter uit willen zien en er beter uit willen zien.

Een van de grootste angsten die veel mensen met veroudering hebben, is het verlies van de stevigheid van het gezicht en vooral van de gehate uitdrukkingslijnen die op jonge leeftijd in bepaalde gebieden voorkomen, zoals de ogen, het voorhoofd, aan beide kanten van de neus en rond de mond. Deze lijnen worden gevormd door gebaren, lachen, roken, enz., En wanneer we slapen, kunnen onze gezichten zich in posities bevinden die de lijnen verder afbakenen. Dit wordt nacht na nacht herhaald.

In het begin zijn de kleine rimpels niet waarneembaar, maar naarmate de tijd verstrijkt, worden ze dieper.

Stress, slechte voeding, uitdroging van de opperhuid en gebrek aan reinheid versterken het probleem enorm, evenals het willekeurige gebruik van de zon, de belangrijkste vijand van de huid, waardoor het er stijf uitziet. , bevlekt en ongezond.

Dus het idee is om alle externe factoren die de gezonde toestand van je lichaam en huid verslechteren te vermijden, dagelijks voor jezelf te zorgen met een basisroutine: schoonmaken, natuurlijke zuren, hydratatie en zonnebrandcrème, en aan te vullen met medische behandelingen waardoor je er fris uitziet. en stralend, met een gezonde en natuurlijke huid … Neem niet zelf ontslag, je kunt er beter uitzien, er zijn talloze, gezonde en verantwoorde alternatieven waardoor je er stralend uitziet.

Beauty Edition: klaar voor de zomer

De zonnige dagen kwamen en we wilden er het beste van maken. We hadden drie verschillende bestemmingen tussen de twee: Cartagena, Isla Fuerte en El Suroeste, aan de rand van Medellín; waar we op elk van deze plaatsen de verbinding konden verbreken en 100% van het gezin, liefde en rust konden genieten.

Tussen het plan van Cartagena, waar het nog geen tijd was om de droger en het strijkijzer opzij te zetten, droegen de hitte en vochtigheid, de intense zon, het zwembad en de zee, waaraan we gedurende de Heilige Week werden blootgesteld, bij Het was ons duidelijk dat, afgezien van de bronzer, de haarproducten net zo belangrijk waren in onze bagage. De PANTENE 3 Minute Miracle, de conditioner die we elke dag gebruiken zonder ons haar te beschadigen, samen met de speciale Shampoo voor dit seizoen en aan het einde van de vakantie zijn de reparatieset, allemaal uit de #SummerEdition-lijn, onze bondgenoten over dit onderwerp.

Onder de meest extreme omstandigheden testen we ons haar en onze gezondheid met de speciale lijn voor deze dagen: strand, zwembad en veel zon, met de #SummerEdition van PANTENE.

Dankzij de formule met pro-vitamines, die werken waar het haar het het hardst nodig heeft, kunnen we langer licht en gezond haar hebben zonder bang te hoeven zijn voor mishandeling. Durf jij ook te genieten van de zon terwijl je je haar verzorgt?