Moeiteloze Mindfulness

Stel je voor dat je zou kunnen veranderen in een kalm, ontspannen bewustzijn wanneer dat nodig is. Dit is moeiteloze opmerkzaamheid – een toestand die altijd voor ons beschikbaar is, maar die zo dichtbij en zo goed is dat we die vaak niet kunnen zien of accepteren. In deze zeer praktische cursus onder leiding van Loch Kelly leren we hoe we dit bewustzijn kunnen vinden en behouden om een ​​natuurlijk geluk te ontgrendelen dat altijd bij ons is geweest.

De resultaten zijn binnen: mindfulness-meditatie is een van de beste dingen die je voor jezelf kunt doen. In de afgelopen 20 jaar heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat mindfulness stressgerelateerde symptomen, angst, depressie en chronische pijn verlicht, en het is ook bewezen dat het de cognitieve functie verbetert, de immuniteit verhoogt en de bloeddruk verlaagt.

Wat veel mindfulnessbeoefenaars niet weten, is dat er nog meer oefenstadia zijn die diepere diepere lagen van lijden verlichten, wat leidt tot een meer duurzaam, gelijkmoedig gevoel van welzijn.

Meer dan zes eenheden ontdek je nieuwe en effectieve methoden om:

Word wakker met een wakker bewustzijn dat altijd en overal toegankelijk is

Verschuiving uit onze op gedachten gebaseerde identiteit, die ons bindt en beperkt

Leef vanuit een plaats die helder, kalm en onderling verbonden is versus een plaats die gehecht, gecontracteerd en angstig is

Ga van onze gewone, grijpende en opgewonden geest naar onze ontwaakte hartgeest

Afstand nemen van ons kleine, afzonderlijke zelfgevoel dat voortdurend ontevreden is

Maak de knopen van oude, destructieve gewoonten los

Ondersteun mededogen ontwaken, creativiteit en verbinding met op onderzoek gebaseerde inzichten uit de hedendaagse psychologie en neurowetenschappen

Mindfulness heeft zijn wortels in wijsheidstradities over de hele wereld en staat vooral centraal in de boeddhistische praktijk. Basis mindfulness richt zich op initiële praktijken in boeddhistische tradities. Moeiteloze opmerkzaamheid is het volgende natuurlijke stadium van beoefening en maakt deel uit van alle boeddhistische tradities die in de Theravada-traditie ‘ongevraagde aandacht’ worden genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *