Categories
Beauty

Beauty Edition: FORCE is Beauty

Schoonheid is niet alleen extern.

Voor ons is het een formule of een recept waarbij er twee hoofdelementen of ingrediƫnten zijn: de buitenkant + de binnenkant. Zowel even belangrijk als doorslaggevend. Als we naar onszelf in de spiegel kijken en we houden van wat we zien, zijn we meer dan klaar om de straat op te gaan om de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd te overwinnen, ongeacht de omstandigheden. We voelen ons comfortabel in onze eigen huid, we voelen ons veilig, we voelen ons bekwaam met de nodige kracht om te bereiken wat we willen, omdat ons veilig voelen en ons goed voelen over onszelf ons laat zien dat STERKTE SCHOONHEID is.

Een gezond, glanzend, sterk en mooi haar stelt ons in staat om veelzijdig te zijn, van de ene dag op de andere te veranderen zonder dat het iets heel drastisch is, plezier te hebben, dezelfde look te gebruiken maar er anders uit te zien, het is de perfecte aanvulling op een goede outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *