Categories
Beauty

Beauty Edition: You Hair, Your Way

In de post van vandaag zullen we het hebben over haar.

De vraag is niet of we het glad of golvend, lang of kort dragen, maar wat belangrijk is, is dat het vervreemd is van wie we zijn, onze levensstijl en het beeld dat we van onszelf projecteren. Als we er goed uitzien, voelen we ons goed en weerspiegelen we het aan anderen, wat ons vertrouwen geeft en ons zelfrespect vergroot, omdat kracht en veiligheid voor ons synoniem is met schoonheid.

Een van de dingen die we het meest aanbevelen tijdens onze beeldconsultatiesessies, is dat voor ons het meest interessante aan haar en het advies dat we geven aan degenen die ons vragen, is dat we de natuurlijke val benadrukken, we halen er het maximale uit. . Hoe? Zoeken en kiezen van de productlijn aangegeven voor elk type en daarmee het gewenste resultaat behalen. PANTENE heeft talloze lijnen voor alle stijlen: glad, krullen, hydratatie, herstel, glans, klassieke verzorging, en vele andere dan met zijn nieuwe formule met pro-vitamines, die werkt waar het haar het het meest nodig heeft, helpt ons om heb altijd mooi en gezond haar.

In ons geval gebruiken we de rechte haarlijn en er zijn momenten waarop we willen veranderen en we houden van de groene reparatielijn die ons haar van binnenuit hydrateert en ons in staat stelt te spelen met de droger, het strijkijzer en de kleurstoffen zonder die van ons wordt teveel mishandeld. In deze dagen van zomer en intense zon weten we dat we volop kunnen genieten van lange dagen strand en zwembad zonder ons zorgen te hoeven maken over de gezondheid van ons haar, want met de nieuwe formule zijn we kalm omdat het haar van binnenuit kracht geeft en het achterlaat de hoofdrolspeler zijn in al onze looks en een gezonde bondgenoot van ons imago.

Ontdek je lijn en geef je haar de kans om van wortel tot punt te stralen. We hopen dat je het leuk vindt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *