Categories
Beauty

Beauty Edition: Perfect Waves

De waarheid is dat er geen geheim is en dat het gemakkelijker en sneller is dan je denkt. Voor ons is de sleutel om voor het haar te zorgen, het te beschermen tegen de hitte van de clip, een goede herstellende shampoo aan te brengen, een herstellende conditioner voor mogelijke schade veroorzaakt door factoren zoals de zon, kleurstoffen, strijkijzers of drogers … een thermobeschermer voordat … en dan later hoe je golven maakt met elk deel van het haar.

Daarom delen we vandaag met u ons geheim om LOSSE EN HELDERE GOLVEN te bereiken, en dat, als uw haar goed wordt gevoed en beschermd, het er glanzend, zacht en gezond uitziet, uw golven langer meegaan en u zich spectaculair voelt!

Vanaf hier kunnen we niet missen:

Restauratieshampoo

3 Minute Miracle Conditioner die je haar herstelt vanaf de eerste wasbeurt

Ampullenkit. We gebruiken er een per week, ze zijn onze favorieten.

Micro-afscherming om ons haar te beschermen tegen de hoge temperaturen van de clip.

Daarnaast gebruiken we:

Droger om ons haar af te dichten of te ventileren als het nat is en we moeten uitgaan.

2-inch golfclip (we geven de voorkeur aan degenen zonder clip, zodat deze het haar niet snijdt of markeert)

Ronde borstel

Styling kam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *