Beauty Edition: klaar voor de zomer

De zonnige dagen kwamen en we wilden er het beste van maken. We hadden drie verschillende bestemmingen tussen de twee: Cartagena, Isla Fuerte en El Suroeste, aan de rand van MedellĂ­n; waar we op elk van deze plaatsen de verbinding konden verbreken en 100% van het gezin, liefde en rust konden genieten.

Tussen het plan van Cartagena, waar het nog geen tijd was om de droger en het strijkijzer opzij te zetten, droegen de hitte en vochtigheid, de intense zon, het zwembad en de zee, waaraan we gedurende de Heilige Week werden blootgesteld, bij Het was ons duidelijk dat, afgezien van de bronzer, de haarproducten net zo belangrijk waren in onze bagage. De PANTENE 3 Minute Miracle, de conditioner die we elke dag gebruiken zonder ons haar te beschadigen, samen met de speciale Shampoo voor dit seizoen en aan het einde van de vakantie zijn de reparatieset, allemaal uit de #SummerEdition-lijn, onze bondgenoten over dit onderwerp.

Onder de meest extreme omstandigheden testen we ons haar en onze gezondheid met de speciale lijn voor deze dagen: strand, zwembad en veel zon, met de #SummerEdition van PANTENE.

Dankzij de formule met pro-vitamines, die werken waar het haar het het hardst nodig heeft, kunnen we langer licht en gezond haar hebben zonder bang te hoeven zijn voor mishandeling. Durf jij ook te genieten van de zon terwijl je je haar verzorgt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *