IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Waardig ouder worden

HOE WIL JE LEEFTIJD, MET WAARDIGHEID OF MET ONTLEDING?

Wat u wilt weerspiegelen, hangt niet af van het feit of u een man of een vrouw bent, het is alleen voor degenen die er beter uit willen zien en er beter uit willen zien.

Een van de grootste angsten die veel mensen met veroudering hebben, is het verlies van de stevigheid van het gezicht en vooral van de gehate uitdrukkingslijnen die op jonge leeftijd in bepaalde gebieden voorkomen, zoals de ogen, het voorhoofd, aan beide kanten van de neus en rond de mond. Deze lijnen worden gevormd door gebaren, lachen, roken, enz., En wanneer we slapen, kunnen onze gezichten zich in posities bevinden die de lijnen verder afbakenen. Dit wordt nacht na nacht herhaald.

In het begin zijn de kleine rimpels niet waarneembaar, maar naarmate de tijd verstrijkt, worden ze dieper.

Stress, slechte voeding, uitdroging van de opperhuid en gebrek aan reinheid versterken het probleem enorm, evenals het willekeurige gebruik van de zon, de belangrijkste vijand van de huid, waardoor het er stijf uitziet. , bevlekt en ongezond.

Dus het idee is om alle externe factoren die de gezonde toestand van je lichaam en huid verslechteren te vermijden, dagelijks voor jezelf te zorgen met een basisroutine: schoonmaken, natuurlijke zuren, hydratatie en zonnebrandcrème, en aan te vullen met medische behandelingen waardoor je er fris uitziet. en stralend, met een gezonde en natuurlijke huid … Neem niet zelf ontslag, je kunt er beter uitzien, er zijn talloze, gezonde en verantwoorde alternatieven waardoor je er stralend uitziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *