Hier is waarom het voor een plank plaatsen van meubels eigenlijk een geweldig idee is

Hoewel planken veel decoratieve problemen oplossen, creëren ze er ook een paar – inclusief het ingewikkelde meubelarrangement. Vloer-tot-plafondplanken elimineren bijvoorbeeld in wezen een hele muur om uw meubels op te plaatsen, wat vooral problematisch kan zijn in een kleine ruimte of appartement.

Als u voor uw plaats de combinatie van planken en meubels nodig heeft, kijk dan naar de onderstaande zeven huizen voor inspiratie. Deze voorbeelden werken om een ​​paar redenen. Ten eerste laat elk van de huiseigenaren een kleine hoeveelheid ruimte tussen de plank en het meubel. Ten tweede plaatsen ze zelden gebruikte items onder aan de plank, waardoor de toegang minder een probleem is. En tot slot hebben ze hun ruimte vakkundig ontworpen rond de drukke rekkensituatie, die een natuurlijk brandpunt wordt, in plaats van te proberen het opzij te zetten.

Maak een samenhangend kleurverhaal

Bewaar zelden gebruikte objecten op de plank

Stoelen zijn beter dan banken

Ga neutraal

Houd het symmetrisch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *