Categories
Lifestyle

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Eet minder, verlies meer gewicht?

Je hebt deze zin toch al gehoord … om af te vallen eet je minder of zelfs jezelf herhaal je het dagelijks

We zijn allemaal “op dieet”. Voor of na vakantie, of je het nu leuk vindt of niet, je zult op dieet zijn of iemand uit je omgeving zal zijn en als gevolg daarvan stop je met eten, voer je alle magische behandelingen uit die op internet worden aanbevolen en zelfs het nemen of injecteren van medicijnen die in strijd zijn met uw gezondheid … maar iedereen om me heen doet het en ik hoor geen enkele reden om dat niet te doen, zelfs niet als u gevallen kent van plaatselijke infecties, hartaanvallen, lage bloeddruk, chronische hypothyreoïdie en zelfs de dood van andere patiënten.

Welk dieet ga ik dit jaar doen? Nou, ik zeg je dat stoppen met eten niet de beste optie is.

Ik hoop dat er meer dan één is die begint te begrijpen dat 3 maanden op dieet zijn van honger en de rest van het jaar sla eten geen winnende combinatie is. Het simpele antwoord op deze vraag is ja, maar het echte antwoord is nee.

Als je onder normale omstandigheden minder calorieën eet, val je af. Op deze manier gezegd lijkt het gemakkelijk en logisch, maar er zijn andere factoren die het succes of falen van deze vreselijke manier om minder te eten zullen bepalen om af te vallen. Met deze techniek is het de perfecte manier om honger te lijden, te wanhopen en weer te eten. Deze vicieuze cirkel wordt keer op keer herhaald, zonder dat we ons doel kunnen bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *