Hoe u uw huurmuren kunt decoreren zonder dat uw verhuurder er ooit achter komt

Een van mijn favoriete activiteiten is het kijken naar herhalingen van “Fixer Upper”. Ik kan alleen maar hopen dat ik op een dag het budget en de tijd zal hebben om een ​​huis te kopen en alle muren eruit te slaan, zodat ik de voordeur een paar centimeter kan verplaatsen of de keuken naar de woonkamer kan openen … het is de droom! Tot die tijd zal ik hier in Brooklyn een kleine (maar unieke!) Ruimte huren en proberen er het beste van te maken zonder enige vorm van renovatie.

Maar alleen omdat u huurt, betekent nog niet dat u al uw ontwerpdromen uit het raam moet gooien – zelfs als u hoopt uw ​​borg terug te krijgen. Er zijn tal van manieren om uw ruimte op te fleuren zonder zelfs gaten in de muur te boren. “Tijdelijke wanddecoratie heeft een lange weg afgelegd”, zegt Neelam Gurm van Neelam Interiors. “Omdat veel mensen ervoor kiezen om te huren in plaats van een huis te kopen, is het iets waarvan we denken dat we zullen blijven zien groeien en innoveren.”

Susan Currie van Susan Currie Design is het ermee eens: “Door te spelen met de verlichting, kleuren, texturen en vormen die de kamer vullen, kun je de sfeer van je ruimte drastisch veranderen”, zegt ze. Hier zes ideeën om de muren van uw woonkamer (of slaapkamer, of keuken of badkamer) op te fleuren – allemaal huurvriendelijk.

Hang een fantastische tijdelijke achtergrond op

Rol een paar volwassen muurstickers uit

Hang grillige papieren fans

Steek wat manden op

Voeg Plant Life toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *