5 manieren om een badkamer op te fleuren zonder ramen

Ze zeggen dat natuurlijk licht de kracht heeft om een ​​kamer te maken of te breken, maar wat doe je als je geen ramen hebt om over te praten?

Ik heb een badkamer zonder ramen in mijn nieuwe appartement en ik heb onlangs gemerkt dat niemand deze ooit gebruikt. We omzeilen allemaal het eenzame kamertje in de gang ten gunste van het zonnige hoofdbad in de slaapkamer. En het is geen wonder waarom. Badkamers zonder ramen hebben de neiging om ons het gevoel te geven dat we in een box zitten. Het is alsof we onbewust vast komen te zitten in een schoenendoos, maar we kunnen net zo goed onze handen wassen terwijl we daar zijn.

Hoewel het natuurlijke zonlicht dat in de kleine ruimte stroomt niet te verslaan is, zijn er manieren om het halfbad of de damestoilet iets minder somber en claustrofobisch te laten aanvoelen. Om het probleem te hacken, wendden we ons tot professionele ontwerpers om te zien wat hun strategieën waren bij het omgaan met de besloten ruimte.

Leun in de donkere kant

Het voelt misschien contra-intuïtief om een ​​donkere ruimte nog donkerder te maken, maar donker is niet per se somber. Caitlin Murray, de oprichter en ontwerper van Black Lacquer Design, heeft vorig jaar een kleine badkamer zonder ramen verbouwd en er een humeurig, donker en sexy toevluchtsoord van gemaakt. Hierdoor voelde het ontbreken van ramen bijna opzettelijk aan.

Wauw met wit

Voor degenen die niet donker en zwoel willen worden, is een andere optie om de ruimte te verleiden om zich luchtig te voelen met veel wit.

Focus op uw verlichtingsarmaturen

Aangezien u geen raam heeft, zal het kiezen of breken van de juiste verlichtingsarmaturen uw ruimte maken of breken.

Double Down op Wall Decor

Het zorgvuldig uitkiezen van uw wanddecoratie kan uw badkamer direct opfleuren – geen ramen nodig.

Verander je douche

Huiseigenaren, je wilt aantekeningen maken.

Als je last hebt van kramp in je raamloze badkamer, overweeg dan om je douchedeuren te veranderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *