Decorartikelen waarvoor u teveel betaalt – en waarvoor u meer zou moeten betalen

Als je op zoek bent naar woonaccessoires, kan het een beetje verleidelijk zijn om helemaal los te gaan en van alles te storen – die prachtige opbergmand, een heerlijk geurende kaars en misschien een aantal stijlvolle salontafelboeken om je woonkamer af te maken. Maar er zijn eigenlijk een paar items voor huisdecoratie die u mogelijk meer kosten dan zou moeten.

Begrijp ons niet verkeerd, we geloven heilig in het kopen van producten waar u van houdt – en we zijn ook niet de budgetpolitie. Als je echter wat munten wilt besparen, delen we vier slimme manieren om te besparen op je interieur. Heb je nog meer geld te besteden? We delen ook het enige item waarvan we denken dat het de uitgave zeker waard is.

Spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de muur, veel is het mooiste van allemaal.

Lampen

We hebben het eerder gezegd en ik zeg het nog een keer: je kunt geweldige lampen vinden tijdens het shoppen. Dus waarom zou u de winkelprijs betalen?

Dienbladen

Wie houdt er niet van om hun salontafel te versieren met een prachtig dienblad? Het goede nieuws is dat er genoeg betaalbare opties zijn om uit te kiezen.

Kussenslopen

We vertellen je een klein geheimpje: winkels als Amazon, H&M Home en Etsy zitten boordevol prachtige kussenslopen tegen uitstekende prijzen.

Een item dat de uitgave waard is …

Als je het kunt zwaaien, is een goede fotolijst de uitgave waard.

Of je nu kleinere foto’s of een speciaal kunstwerk inlijst, kijk rond en investeer in een kwaliteitsstuk. Professionele inlijstdiensten staan ​​bekend als prijzig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *