Manieren om uw woonkamer te redden als uw meubels niet samengaan

Het overkomt de beste van ons: je hebt een salontafel online gekocht, alleen om te ontdekken dat het niet helemaal werkt met de woonkamer zoals je je had voorgesteld. Of misschien heb je die oude bank van je tante uit haar kelder gehaald en beloofde je jezelf dat je hem zou vervangen zodra het budget het toelaat. Vijf jaar later? Er is niets veranderd.

Iedereen zou willen dat ze een tijdschriftwaardig huis hadden, maar de realiteit is ingewikkelder. Maar alleen omdat je meubels niet passen, wil dat nog niet zeggen dat de kamer niet kan worden geborgen. Dit is wat u moet doen als uw meubels niet samengaan, volgens experts.

Vind een gemeenschappelijke basis

Hoewel je kamer er misschien uitziet als een mengelmoes, hebben alle items iets gemeen. Je hebt deze stukken immers om de een of andere reden gekozen!

Creëer wat cohesie

Om meerdere stukken die anders zijn te bagatelliseren, heb je iets nodig dat de willekeur met elkaar verbindt.

Verzacht uw omgeving

Werken met een eclectische reeks hand-me-downs, vintage vondsten en nieuwe aankopen? Forceer witte ruimte in de kamer.

Three’s a Party

Als iets niet bij je kamer past, maar je er echt van houdt, is een manier om het passend te maken de ‘Three Trick Rule’.

Groepeer kleuren in drie items.

Stel dat u bijvoorbeeld een helder nachtkastje van koraal krijgt en dat het nergens in de kamer bij past. Omarm het koraal door het te combineren met een kleine foto boven het nachtkastje en een decoratief kussen met hints van koraal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *